«اصلاحات و فروپاشی» به ایستگاه چاپ هشتم رسید
کتاب «اصلاحات و فروپاشی» اثر حسن واعظی برای هشتمین مرتبه از سوی انتشارات سروش راهی بازار کتاب شد.
بررسی و نقد نظریه پردازی «جان فورن» درباره انقلاب اسلامی ایران
فورن در این کتاب تلاش می کند دوره نسبتاً طولانی از آغاز برآمدن سلسله صفویه تا نخستین سال های پس از انقلاب اسلامی؛ یعنی قریب به 500 سال را به یاری الگوهای جامعه شناختی و اقتصاد سیاسی و همچنین نوعی نگاه بین رشته ای، مورد بازکاوی قرار دهد.
لحظههای انقلاب روایت انقلابیگری نویسنده
«لحظههای انقلاب» با تسلط تاریخی دقیقی نوشتهشده که در آن گرماگرم مبارزه عجیب به نظر میرسد. نویسنده از هر فرصتی برای برگشت به گذشته استفاده میکند و بارها به مسیر طولانی مبارزهء مردم ایران نظر میافکند. از تحریم تنباکو تا بیست و هشت مرداد را به دفعات مرور میکند و اشتباهات قبلی را برمیشمرد و از نهایت دل آرزو میکند که این بار آن اشتباهات تکرار نشوند.
راز های دهه شصت
این کتاب که شامل۵ فصل میباشد، که حوادث تاریخی پس از انقلاب اسلامی از درگیریهای انقلابیون گرفته تا جداشدن مجاهدین خلق و روی کار آمدن دولتهای مختلف را در بر می گیرد همچنین در انتهای کتاب تصاویری را همراه با یک سرس توضیحات آورده است که به جامع بودن اثر کمک شایانی کرده است.
جشن باغ صدری
طراوت «زندگی»، و سیاهی «ظلم» در «جشن باغ صدری» جریان دارد. حس نفرت از حکومت ظلم و همراهی با مردم ظلم ستیز و حقیقت طلب، حس غالب داستان هاست.
روایتی سیاسی با درونمایه مبارزات مردمی در انقلاب
«عاشقی به سبک ون گوگ» داستانی سیاسی است و درونمایه آن مبارزات مردمی انقلاب علیه حکومت ستم شاهی ایران با رویکردی تاریخی است.
نقد كتاب «سرنوشت ياران دكتر مصدق»
كتاب «سرنوشت ياران دكتر مصدق» كه به مروري نه چندان مبسوط بر زندگي و فعاليتهاي سياسي 20 تن از همكاران و نزديكان دكترمحمد مصدق اختصاص يافته، هرچند اقدامي ناقص در راه ارائه تصويري جامع از دستاندركاران امور اجرايي و تصميمساز يك مقطع حساس از تاريخ كشورمان است، اما گامي ضروري در مسير شناخت قوتها و ضعفهاي بروز يافته در اين ايام به حساب ميآيد.
نقد و معرفی كتاب «پس از سقوط»
انصاري در كتاب «پس از سقوط» همانند علي شهبازي تمامي هّم خود را مصروف به زير سؤال بردن عملكرد فرح ديبا و اطرافيان روشنفكر وي در سالهاي پاياني حكومت پهلوي كرده است. بيجهت نيست كه اين كتاب در مورد عملكرد اشرف و اصولاً فعاليتهاي پولسازي وي مانند بدستگيري مافياي توزيع مواد مخدر در ايران و... كاملاً سكوت كرده است.
نقد كتاب «خاطرات احمد احمد»
«احمد احمد» را بايد از آن دست آدمهايي به شمار آورد كه حقطلبي، ظلمستيزي، عدالتجويي، اسلامخواهي و مبارزه براي دستيابي به آرمانهاي خود، در خونشان وجود دارد و با جانشان عجين شده است.
نقد و بررسی کتاب زندانی کوچک
نویسنده کوشش و تلاش روستاییان زحمتکش را در به ثمر رسیدن انقلاب به خوبی نشان داده و این تلاش را به زیبایی در بستر فرهنگ روستا با ویژگیهای اقلیمی و بومی آن، به تصویر کشیده است.
نقد کتاب ایران در گذر روزگاران
در این کتاب گفتگوهای لقمان با 7 نویسنده که در پیشینه برخی از آنها، کارنامههای سیاه از سابقه صدور اعلامیه علیه نظام جمهوری اسلامی تا چاپ کتاب علیه اعتقادات صریح و منصوص دینی در آن دیده میشود.
مشروطه شناسی
نویسنده در این کتاب با تقسیم بندی نهضت بیداری اسلامی در ایران به دوران قبل و بعد از مشروطه، سعی در ارائه شاخص فکری و تاریخی داشته است.
"آوای تار یحیی"، عاشقانهای آرام در بستر مشروطه
کیوان امجدیان در جلد نخست از سه گانه "تار یحیی"، توانسته به خوبی مخاطب خود را جذب کند اما نحوه روایت مشروطیت، نقطه ضعفی جدی است که نمی توان از آن چشم پوشید.
نگاهی به کتاب «سرگذشت پزشکی در ایران»
کتاب «سرگذشت پزشکی در ایران» تلاشی فرهنگدوستانه و ایراندوستانه برای تببین تاریخ پزشکی است.این کتاب در دوازده فصل به نگارش درآمده و هر فصل به نوعی، تقسیم یک دوره تاریخی در پزشکی است. دورههایی که هر کدام دارای ویژگیهای مشترک کلی هستند. این تقسیمبندی ادوار تا حد زیادی منطقی و علمی به نظر میرسد.
روایتی خواندنی از استعمار انگلیس در دوران ناصرالدین شاه
کرمیار سعی کرده برای داستانی کردن روایت تاریخی خود دست به توصیف برخی جزییات تاریخی در دل داستانی با زبان ساده که قصهگویی در آن نقش پررنگی دارد بزند. پرداختن به مسایل و دقایقی از رویدادهای این دوره از تاریخ ایران که پیرامون وقایعی از جنگ جهانی اول و حضور کشورهای بیگانه در ایران است.
ساواک، بازداشتگاه و شکنجه در یک رمان
فضایی که نویسنده در رمان «روزگار فراموششده» از زندانها و بازداشتگاههای ساواک به مخاطب نشان میدهد به اندازهای ملموس است که خواننده، خود را در آن لحظه حس میکند.
«تاریخ جامع ایران» چقدر جامع است؟/ در جستجوی زمان از دست رفته
مدتی از رونمایی مجموعه بیست جلدی «تاریخ جامع ایران» میگذرد و در همین مدت این پژوهش تاریخی موافقان و البته منتقدانی در میان تاریخپژوهان پیدا کردهاست.
نقد كتاب «آذربايجان و جنبش طرفداران شريعتمداري»
آنچه كتاب آقاي ماشاالله رزمي تحت عنوان «آذربايجان و جنبش طرفداران شريعتمداري» را تا حدي از ديگر تحليلها متمايز ميسازد آن است كه يكي از اعضاي فعال سازمان چريكهاي فدايي خلق در تبريز از زاويه ديد خويش به بررسي اين واقعه پرداخته است.
دلایل «زوال صفویه و سقوط اصفهان» خواندنی شد
کتاب «زوال صفویه و سقوط اصفهان» نوشته رودی مته به قلم مانی صالحی به زبان فارسی منتشر شد.
پس از سقوط
كتاب خاطرات احمدعلي مسعود انصاري از خويشاوندان فرح ديبا و دوست نزديك و مشاور مالي رضا پهلوي ـ پسر شاه معدوم ـ است، كه اختلاف مالي وي و وليعهد سابق ايران در مطبوعات غرب بازتاب يافت. شدت اين درگيري تا بدان حد بود كه رضا پهلوي براي پيشبرد دعوي خود در دادگاه فدرال آمريكا مجبور به انكار مليت ايراني ...
«زی طلبگی» برای دومین بار به کتابفروشیها رسید
روایت دیدار با یکی از سرکردگان داعش
«پریشان موی و خاک آلود» دوباره آمد
چاپ دوم کتاب «تذکره المتقین» منتشر شد
ورود «موبی دیک» و «سندباد» به کتابستان
«بوکر واشنگتن» چگونه قیام کرد؟
رمان «رویای نیمه شب» به چاپ هشتاد و پنجم رسید
رمان «زمان لرزه»
«کتاب روضه» به چاپ سوم رسید