«دختر جمعهها» از راه رسید
نویسندگان دختر جمعهها نیز نویسندگان نامآشنا، متعهد و جوانی هستند که پیش از این تجربهها آموختهاند و هر یک کارنامهای درخشان دارند.
روایتی صاف و صادقانه از دغدغههای اجتماعی زنان
سرکار علّیه روایتی است از زنانگی. دو زن از نسل امروز و دیروز که با یکدیگر، عمیقترین پیوند نَسبی-مادر و فرزندی- را دارند از هویت زنانه خودشان حرف زدهاند.
بیوتروریسم
کشندهترین سلاحها کدام سلاح است؟ بمب اتمی فقرا چیست!؟ درباره سلاحی که توانایی نفوذ در انسان و تغییر ژنتیک، روحیات و افکار او را دارد، چه میدانید؟ کتاب «بیوتروریسم» اثر پروفسور رضا کرمی و اسماعیل شفیعی، پاسخی است به این سؤالها.
«جامعهشناسی در محکمه جامعهشناسان»
سیزده نویسنده مقالات این کتاب هر کدام از منظری شخصی درباره ویژگی و وضعیت جامعهشناسی مطلبی نوشتهاند.
«از دل تو تا دل من»
کارن آرمسترانگ در پی یافتن مشترکاتی است که انسان در تقابل با فرهنگها و عقاید گوناگون می آموزد و مخاطب را ترغیب میکند تا در رابطه با سنتها خاص تحقیق کند و به خواننده پیشنهاد میکند تا در رابطه با خصایص مشفقانه دیگر ادیان بیشتر مطالعه کند.
«تار و پود فرهنگ»
لوتمان نظریهپردازی است که نمیتوان او را بهسادگی در یک حوزه خاص محدود کرد. صاحبنظران نظریات گوناگونی درباره او دارند و حتی برخی او را در شمار فیلسوفان جای دادهاند. این تنوع و پیچیدگی در نشانهشناسی لوتمان هم به چشم میخورد و این خود مزیت دیگری برای نظریه نشانهشناختی او است...
«نگذار به بادبادکها شلیک کنند»
کتاب «نگذار به بادبادکها شلیک کنند» شعری است نازکانه و لطیف که در قالب داستانی بلند وجود پیدا کرده است.
چگونه میتوان دنیا را با خود سازگار کرد!
«نوآفرینی» سراسر آموزههای جذاب و متفاوت در مورد نوآفرینی است مخاطب با خواندن این کتاب به درکی بهتر از نوآفرینی و نوآفرینان می رسد. این کتاب خواننده را تشویق می کند تا با تلاش کردن برای یکبار هم شده به جای اینکه با دنیا سازگار شود، دنیا را با خود سازگار کند!
مروری بر کتاب «سید موسی صدر؛ هفت روایت خصوصی»
اگر قرار باشد تنبل بمانیم و منتظر باشیم نویسنده یا راوی لقمه در دهان ما بگذارد باید بگوییم که این کتاب سیرتان نمیکند و حتماً گرسنه میمانید!
گفتوگو با امیر سولیاگیچ
امیر سولیاگیچ نویسنده کتاب «کارتپستالهایی از گور»، 21 می 1975 در شهر براتوناتس بوسنی و هرزگوین متولد شد. وی با شروع جنگ و پاکسازی نژادی مسلمانان توسط صربها در سال 1992، به همراه خانوادهاش در سربرنیتسا پناه گرفت.
ابعاد ناشناخته توسعه
اگر کسی هیتلر و استالین را بزرگترین جنایتکاران دوران معاصر بداند، بیشک تاریخ را خوب مطالعه نکرده است. آنچه لئوپولد دوم انجام داد چیزی هولناکتر از هولوکاست بود به بهانه توسعه
زندگی دختر آمریکایی و مسئله حجاب
کتاب «ستارهها چیدنی نیستند» پیرامون سبک زندگی بانوان و با محوریت موضوع حجاب با نگاهی فرادینی و فراملیتی است و از مهمترین امتیازات آن اینکه در قالب یک داستان زیبا، جذاب و واقعی از زندگی یک دختر آمریکایی به رشته تحریر درآمده است.
از مدیر شدن نترسید!
کتاب با خاطرات کودکی نویسنده آغاز میشود و در ادامه این داستان هوشمندانه به خصایصی اشاره میگردد که مدیرعامل برای نفس کشیدن در شرکت به آنها نیاز خواهد داشت.
چرا کشور مهم است؟
کلهون در متن نشان داده است چرا بسیاری از چیزهایی که در مورد جهانی شدن میشنویم بیش از آن که به جهانی شدن مربوط باشند، تبلیغات کم اطلاع و خوشبینانه در مورد جهانی شدن هستند؟ چه طور این گذر از ملت و کشور به جهانوطنی برای جهانی شدن نه لازم است، و نه ممکن؟
«شکلگیری علم اسلامی»
نویسنده کتاب به این پرسش پاسخ مثبت میدهد: آیا علم اسلامی ممکن است؟ او باور دارد که علوم اسلامی کاربردی که جایگزین علوم غربی مدرن باشد، قطعا امکانپذیر است. هرچند میپذیرد که این علوم فعلا مصداقی ندارند و دانشمندان مسلمان چنین فرآوردهای را به عمل نیاوردهاند
روایتی از درون شبکههای تروریستی و تکفیری در «از افغانستان تا لندنستان»
کتاب «از افغانستان تا لندستان» روایتی از زندگی یکی از عوامل تکفیری و ارتباط او با شبکههای اطلاعاتی اروپایی است.
ادوارد براون جاسوسی در پوشش ایرانشناسی
کتاب ادوارد براون جاسوسی در پوشش ایرانشناسی، بدون تقسیمات مرسوم کتابهای دیگر به فصلهای مختلف، به بررسی دقیق و تحلیلیِ تاریخ دو برهه حساس ایران یعنی «تأسیس فرقه ضاله بهاییت» و «مشروطه» با توجه به عامل نفوذی خارجی و با تمرکز بر شخصیت ادوارد براون، نجیبزاده انگلیسی میپردازد.
انقلاب اسلامی ایران و گفتمانهای وارداتی
نویسنده در کتاب « انقلاب اسلامی چرا؟» ضمن مروری بر داشتههای گفتمانهای موجود در انقلاب اسلامی، علل برتری گفتمان اسلامگرا را با استفاده از روش گفتمان تشریح میکند.
آیا جهان سرمایهداری در قرن بیستویکم به پایان میرسد؟
از نظر والرشتاین فهم ما خارج از وضع موجود و مستقل از آن نیست. فهمی که از جهان فعلی داریم تحت تاثیر آن شکل گرفته است. به همین دلیل با فهم و شناخت فعلی نمیتوان از پسِ مسائل و مشکلات فعلی برآمد. علوم رایج و متعارف نمیتوانند پاسخگوی مسائلی باشند که...
«راهنمای بازدید از موزه کمونیسم»
دراکولیچ در این کتاب خواندنی در خلال روایتهای تاریخی خود میکوشد افقهایی تازه به سوی ذهن مخاطب بگشاید تا نگاهی دقیقتر به جهان پیرامون خود داشته باشد.
«سالهای بنفش» برای چهارمین بار منتشر شد
«آن مرد با باران میآید» به چاپ هفتم رسید
«عاشق داعشی من» از راه رسید
کتابفروشیها باز هم «خواب باران» دیدند
«زی طلبگی» برای دومین بار به کتابفروشیها رسید
روایت دیدار با یکی از سرکردگان داعش
«پریشان موی و خاک آلود» دوباره آمد
چاپ دوم کتاب «تذکره المتقین» منتشر شد
ورود «موبی دیک» و «سندباد» به کتابستان