افسانههای تنبلها
قصهها و افسانهها، میراث فرهنگی هر قوم و ملتی را نشان میدهند. آنها، ارزشهای سنتی و زمینههای فرهنگی و اجتماعی کشورها را منعکس میکنند. بنابراین، همهی قصهها و افسانهها عنصری از حقیقت دارند. این کتاب شامل 21 افسانه است.
نام من سرخ
آن چه داستان را برای ما بیشتر جذاب میکند، نقش پر رنگ ایرانیها در سرتاسر کتاب است. هنر ایرانی، نگاره ایرانی، نقاش ایرانی، شاهنامه ایرانی و دربار ایرانی.
غربشناسی:سیری در تحولات فرهنگی ـسیاسی غرب ازیونان باستان تا پایان هزاره دوم
کتاب در پایان به یک بخش جمعبندی و نتیجهگیری میرسد که در آن مباحثی چون تمدن و توحش غرب، تاثیر تمدن اسلامی بر تمدن غرب، بلای تمدنی که تحت نظارت دین و معنویت نباشد، جنبش اصلاح طلبی در غرب، آزاداندیشی در حوزه معرفت دینی، انزوای دین و فروپاشی اخلاق و فرهنگ و گذر از دوره نوگرایی به عصر فراسوی نوگرایی می پردازد.
هنرمعاصر
این کتاب سیزدهمین جلد از مجموعه «مختصر و مفید» نشر ماهی است و به طور کل نویسنده در این کتاب تلاش میکند تا گوشهای از وجوه سیاسی و اقتصادی هنر دوران معاصر را برای مخاطبان مطرح کند.
مطالعات انتقادی استعمار مجازی آمریکا
نویسنده تأکید میکند که هدف از نگارش این کتاب سیاهنمایی این امپراتوریهای مجازی نیست به طوری که بسیاری از خدمات متنوع و نقاط قوت آنان نیز در این گزارش مطرح شده است.
فرهنگ مدرنيته و توهم
منظم بودن مباحث به صورتی که هر فصل مقدمهای برای فصل بعد است؛ روشن کردن جایگاه مطالب در جهان بینی اسلامی و قرآنی و اینکه در این کتاب صرفاً به نقد مدرنیته بسنده نشده بلکه پیشنهادهای جایگزین هم مورد بحث قرار گرفته است.
غرب شناسی
کتاب پیش رو غرب را به عنان یک تمدن و یک کلیتی که امروزه ما با آن مواجه هستیم، در نظر گرفته، پیرامون آن بحث می کند.
میشل فوکوی بری اسمارت؛بستری برای بالیدن اندیشههای نو
میشل فوکوی بری اسمارت، مقدمهای همدلانه به یکی از اصلیترین اندیشمندان زمانهی ماست. این اثر در آغاز در سال ۱۹۸۵ در مجموعهی کلید جامعهشناسان در انتشارات راتلج و با سرویراستاری پیتر هامیلتون منتشر شده است.
نظریههایی درباره شهرهای قلمرو فرهنگ اسلامی
کتاب دارای دو بخش و شش فصل می باشد. در بخش اول کتاب نظریات کلیدی و مهم درباره ی ماهیت و چیستی شهر اسلامی از گذشته تا به حال مطرح گردیده است. در بخش دوم نظریه های مربوط به ویژگی شهرهای قلمرو اسلامی از جمله تاثیر وقف، ویژگی معابر و حیاط وغیره مطرح گردیده است.
فرهنگ شیطان
يكي در خواب شيطان را ديد، ريشش را گرفت كه دشمن بشري و مايه هر شر. بيدار شد؛ ريش خودش در دستش بود...
معرفی و نقد کتاب «زندانهایی که برای زندگی انتخاب میکنیم»
این اثر مجموعه مقالاتی انتقادی ـ اجتماعی به قلم دوریس لسینگ (داستان نویس انگلیسی) است. وی در پنج مقاله تحت عنوانهای: «آنگاه که آیندگان به ما میاندیشند»، «تو لعنت شدهای، ما رستگار»، «عوض کردن کانال برای تماشای دالاس»، «ذهنهای جمعی» و بالاخره «آزمایشگاههای تغییر اجتماعی»، عادتهای نگرشی و رفتاریِ مسلط بر انسان و جامعة مدرن را مورد تأمل قرار داده است.
غربزدگی
دیدگاه جلال آل احمد درباره غرب زدگی را شاید بتوان برجستهترین نمود اندیشه اجتماعی او دانست. جلال در ایران بیش از همه با کتاب "غرب زدگی" خود معروف شد و این کتاب از جمله کتابهای بحث برانگیز در چند دهه اخیر شد.
علل تزلزل تمدن غرب
ريشههاي فكري تكذيب نبوت چه چيز بوده است؟ معناي شغل در تمدن جديد چيست؟ تضاد تمدن غربي با حقايق قدسي در چه چيزي است؟ تفاوت علم غربي با علم حقيقي چيست؟ راز گسترش دنياي مدرن در چه چيزي است؟ دموكراسي غربي به چه معنا است؟...
آمریکا
بودریار برای انسانهایی که در نیویورک زندگی می کنند احساس غم و ترحم می کند و انزوای این نقطه را به گونه ای می داند که شبیه هیچ انزوای دیگری نیست .
ظهور و سقوط مدرن
این کتاب مجموعه مقالات پروفسور مولانا در دهه 70 بوده که در روزنامه کیهان وقت چاپ میشد. البته همه مقالات ایشان نیست بلکه گلچینی از مقالات در این کتاب جمع آوری شده که دارای چهار سرفصل کلی در موضوعات زیر است: 1.غربشناسی 2.توسعه 3.تمدن آمریکا 4.رسانهها
«جامعه غارتگر، فریب در بازار آمریکایی»
در کتاب «جامعه غارتگر، فریب در بازار آمریکایی» کوشیده است جامعه مبتنی بر بازار آزاد را به نقد بکشد و توضیح دهد که در این جامعه مصرف کنندگان و در واقع شهروندان بدون هیچ چتر امنیتی در چنگال قوانین بازار آزاد گرفتار میشوند.
جابر بن حیان
«باب الشام» شلوغ است. از چند روز پیش سربازان حکومتی شهر را پر کردهاند. جابر میایستد و پایش را روی سکوی سنگی میگذارد...
«تصویر و ذهن» (فیلم، فلسفه و علوم شناختی)؛کلیدی برای درکِ سینمای آینده
کتاب «تصویر و ذهن» اثری است که راهی متفاوت و تازه, برای پرداختن به سینما، در اختیار خواننده قرار میدهد. به همین دلیل خواندن آن از دیگر کتابهای ریزودرشتی که در سالهای اخیر درباره سینما و الزامات درک آن، منتشرشده اهمیت بیشتری دارد.
معرفی و بررسی کتاب شهرهای مصرفی
درکتاب حاضر نویسندگان، به دنبال ارائه تحلیل انتقادی از تاثیر مصرف بر زندگی شهری دهه آغازین قرن بیست ویکم هستند. از برخی جنبه ها شهر مصرفی، محصول اسطوره ای است از جامعه کنونی که مارا به مصرف وا می دارد.
کتاب «سرمایه داری فردا؟»
کتاب «سرمایه داری فردا؟» با زیرتیتر «ثروت خیالی یا ثروت واقعی؛ طرحی برای یک اقتصاد نوین» اثر «دیوید کورتن» است که توسط کامران سپهری به فارسی برگردان شده و در سال ۱۳۹۲ توسط نشر پژواک وارد بازار شده است.
«سالهای بنفش» برای چهارمین بار منتشر شد
«آن مرد با باران میآید» به چاپ هفتم رسید
«عاشق داعشی من» از راه رسید
کتابفروشیها باز هم «خواب باران» دیدند
«زی طلبگی» برای دومین بار به کتابفروشیها رسید
روایت دیدار با یکی از سرکردگان داعش
«پریشان موی و خاک آلود» دوباره آمد
چاپ دوم کتاب «تذکره المتقین» منتشر شد
ورود «موبی دیک» و «سندباد» به کتابستان