مجموعه شعری «از روی خط پایان»
انتظار برای هرکس یک معنای خاصی دارد. شعرهای این کتاب بیشتر القاگر امید به فردایی روشن است که با حال و هوای نوجوانان سازگار است.
دفتر شعر "نامههای کوفی"
"نامههای کوفی" دفتر شعری است شامل سه فصل که بخش اول "خیزرانی" ، بخش دوم "سیاه و سفید" و بخش سوم "نامههای کوفی" نام گذاری شده است.
معرفی دفتر شعر "چیزی قطب نماها را دیوانه میکند"
"چیزی قطب نماها را دیوانه میکند" دفتر شعری در قالب سپید میباشد، این دفتر شعر دارای شصت و نه شعر سپید است که در فضای دفاع مقدس سروده شدهاند.
معرفی و نقد دفتر شعری الیمایس
"الیمایس" دفتری شعری است گزیدهگونه شامل چهار بخش؛ رباعیها، سپیدها،غزلها و دوبیتیها است.شاعر در رباعیهایی که عینیتر است و ارتباط بیشتری با شخصیت و موقعیت او دارد معمولاً موفقتر است؛
معرفی دفتر شعر یک آسمان پرواز
اغلب تجربههای موفق شاعر در قالب غزل است.در غزل گرایشات زیادی به سبک اصفهانی(هندی) و شاعران این سبک مثل صائب تبریزی و بیدل دهلوی دارد و تقریباً در اکثر غزلهای او میشود رگههایی روشن از ساختار شعری این سبک را مشاهده کرد.
معرفی و بررسی "دل سنگ آب شد" مجموعهای از سرودههای مذهبی علی انسانی
"دل سنگ آب شد" مجموعهای از سرودههای مذهبی است که 21 بخش دارد .شاعرگرایش زیادی به حافظ، صائب و بیدل دارد و این گرایش هم در شعر او نمود دارد و هم پژوهشها و کارهای تحقیقی او در مورد این شعرا گواه این مطلب است.
معرفی و نقد دفتر شعری "نِماشُم"
در کل زبان و قلم شاعر در غزلهایش بسیار سادهتر و سهل و ممتنعتر از قصیدههایش است که در این کتاب او نمونهای از آنها نیست، به نظر میرسد شاعر خواسته روی دیگری از چهرهي شعری خود را در این کتاب به مخاطب ارائه کند.
معرفی و بررسی مجموعهی اشعار آیینی استاد رضا جعفری
درمیان شاعران آیینی دهههای اخیر کسانی هستند که متفاوتتر میسرایند، اگر چه همیشه تاثیر گرفتن از متقدمین امری است که گریزی از آن نیست اما به هر حال برخی در کنار تاثیرات مشهود، نبوغ و خلاقیت وهویت شعری آنها نیز مکشوف است.
معرفی و نقد کتاب شعر " آن ها "
" آن ها " عنوان یکی از سه گانههای معروف فاضل نظری است که رویکرد این مجموعه عاشقانه و زبان و طرز شعر فاضل مایل به سبک خراسانی است.
معرفی و نقد دفتر شعر " نتهای گریهدار "
" نتهای گریهدار " این دفتر شعر از تنوع خوبی در قالب و محتوا برخوردار است و شاعر اهم دغدغههای ذهنی خود اعم از تغزل، شعر اجتماعی و دفاع مقدس و نیز شعر ولایی را در سرودههایش به منصهی حضور رسانده است.
معرفی و نقد مجموعه شعر « گریههای امپراطور »
شعر فاضل را به تلخی میشناسند، تصاویر بکر و مضامین تازه اما تلخ سراسر شعر فاضل را در بر گرفته است.اغلب اشعار میل به سبک خراسانی دارد.
معرفی و نقد دفتر شعر « آرامگاه ادبی »
بسیاری از اشعار نسل جوان امروز در حال آزمون وخطا هستند، گروهی احساسات شاعرانگی فوق العاده و مضامین ناب دارند اما با کلمات و واژهها و دریای عمیق آنها نا آشنا هستند و ساختار شعری آنان بسیار ضعیف است. عدهای بسیار ادیباند اما اشعار آنان عاری از هرگونه ذوق شعری است.
معرفی و نقد مجموعه اشعار آیینی « خاک باران خورده »
« خاک باران خورده » مجموعه اشعار آیینی است. آنچه که در اشعار شرافت، بیشتر از همه خودنمایی می کند ، رندی های شاعرانه ی اوست در کشف مضامین و در توصیف خاندان نبوت علیهم السلام.
معرفی و نقد عقبگرد عقربهها مجموعه شعری از شاعر جوان
عقبگرد عقربهها مجموعه شعری است مشتمل بر چهل و چهار غزل که اهم موضوعات آنها شعر اجتماعی و شعر عاشقانه است.در شعرهای این کتاب، آشنایی و انس شاعر با شاعران سبک اصفهانی (هندی) به خوبی دیده میشود ولی شاعر با امتیازِ داشتن یک قریحهی خلاق و پر جنب و جوش در مختصات آن نوع از شعر متوقف نشده و ...
معرفی و نقد مجموعهی شعر «نوش داروی طرح ژنریک»
« نوش داروی طرح ژنریک » مجموعهی شعر است که در قالب نیمایی اما با ابداعاتی قابل توجه سروده شده. نیماییهای این دفتر کوتاه سرودههای سید حسن حسینیاند که در محتوا و مظاهر از اشعار دیگر خود شاعر و دیگر شاعران متمایزند .
معرفی و نقد مجموعهی شعر « مراعات بی نظیر »
این مجموعه حاوی هفتاد و دو غزل آئینی است. شاعر زبانی نسبتا گرم و صمیمی دارد او با قراردادن ردیف های بدیع در شعرخودیک نوع سهولت در فرم پدید آورده و نوع اشعار اورامی توان باهمین خصیصه معرفی کرد.
معرفی و نقد دفتر شعر مولای گندم گون
دفتر شعر «مولای گندم گون» شامل بخشی از شعرهای آیینی شاعر است که بیانگر حس عمیق و ارادت وافر شاعر به آل الله است.شعر او دارای یک زبان صمیمی و در عین حال سالم است که مصداق غزل " سهل و ممتنع " می باشد.
معرفی و نقد مجموعه غزل "عطش زیر چتر باران"
"عطش زیر چتر باران" مجموعه غزلی است عاشورایی که سبقه پرباری در شعر آیینی دارد.اکبرزاده شاعری نسبتاً پر کار است و کمیت بالای سرایش او نمیتوان گفت باعث کاهش کیفیت شده ولی تا اندازهای فرصت بازبینی و در صورت نیاز بازسرایی برخی از اشعار را از او گرفته است.
معرفی و نقد کتاب "غزل زندگی کنیم"
شاعر در ساختار موسیقایی شعرش اهمیت ویژه ای برای ردیف قائل است به طوری که به جز موارد معدود غزل های مقفی، در مابقی غزل هایش حتی شده ردیف فقط یک ردیف فعلی باشد اما غزل مردف است.
حق السکوت" مجموعه غزلی از شاعر جوان و موفق شعر امروز
این دفتر شعر از لحاظ موضوعی به طور کلی به شعرهایی که مبین شرح حال خود شاعر است و چند شعر آیینی و چند تغزل واره تقسیم می شود.
«مسافر جمعه» دوباره به کتابفروشیها آمد
میزگرد شعر و ادبیات در تصویرسازی ایران آینده برگزار شد
میزگردی با راوی و نویسنده کتاب «جندی مکلف»
برای سومین بار «چایت را من شیرین میکنم»
رمان «لوثیا» به چاپ سوم رسید
سلطان کاغذ هم داریم/ تحویل ۱۰۰۰ بند کاغذ بهجای ۳۰۰ بند به یک ناشر
«رویای نیمه شب» به چاپ ۷۳ رسید
«سرباز کوچک امام» معرفی شد
«رستاخیز عاشقی» روی پله دوم ایستاد