نوزایی امپراتوری ایران
ايران صفوي: نوزايي امپراتوري ايران قصد دارد مروري روزآمد و جديد بر آخرين يافتههاي مطالعات صفويه باشد. این اثر علاوه بر اسناد و آثار شناخته شدة گذشته، نتايج پژوهشهاي گستردهای که پس از پیروزی انقلاب اسلامی ايران به عمل آمده را نیز در نظر داشته، از همة آنها بهره بُرده است.
دلایل «زوال صفویه و سقوط اصفهان» خواندنی شد
کتاب «زوال صفویه و سقوط اصفهان» نوشته رودی مته به قلم مانی صالحی به زبان فارسی منتشر شد.
ایران در بحران (زوال صفویه و سقوط اصفهان)
کتابی که به درک ما از تاریخ ایران و دورهای که باعث 2 قرن انحطاط و زوال در ایران شد، کمک زیادی میکند.
نقد کتاب تاریخ عالم آرای عباسی
از مجموع حوادث و رويدادهايي كه در اين كتاب فراهم آمده است، قطعاً آنچه مؤلف اثر شاهد و ناظر بوده ارجحاند. بنابراين عمدهي مطالب و حوادثي كه در هنگام ملازمت شاه عباس شاهد بوده، كلا از ارجحيت خاصي برخوردار هستند.
تاریخ و جلو ه های عزاداری امام حسین(ع)
پژوهش حاضر با چند سوال و فرضیه شروع می شود؛ مهمترین سوالاتی که مطرح می شود، عبارتند از: ریشه های عزاداری مردم در دوره صفوی را در کدام مقطع تاریخی ایران می توان یافت؟ صفویان چه استفاده ای از گسترش عزاداری های محرم کردند؟ سیر و بسط و یا تغییر و جایگزینی نمادهای عزاداری عصر صفوی چگونه بوده است؟…
نگاهی به کتاب تاریخ نویسی در روزگار فرمانروایی شاه عباس صفوی
این کتاب از جهات مختلف، روشی جدید را پیش روی مخاطبان قرار می دهد و می تواند راهی جدید در تحقیقات تاریخی را بازگشاید. این کتاب به مقدمه های کتب تاریخی دوره صفوی نظر دارد، و به گرته برداری مقدمه های کتب تاریخی از یکدیگر در دوره های مختلف دوره صفوی می پردازد.
صفویه در عرصه ی دین،فرهنگ و سیاست
قِلّت منابع دسته اول از عصر صفویه و خطی بودن نسخه های منابع باقیمانده از آن دوران، از عوامل مهمی هستند که پژوهش در این عرصه را دچار مشکل کرده. اما محقق ارجمند توانسته با جمع آوری آثار مکتوب آن عصر، مجموعه ی جامع و مطلوبی را إرائه دهد که مطالعه ی آن، به شناخت فضای فرهنگی-سیاسی این عصر کمک بسیاری میکند.
صفویان در گذرگاه تاریخ
نویسنده که طی پنج بخش سعی در شناسائی حکومت صفویه داشته، در ضمن مباحثش برخی زوایای تاریک موجود در آن زمان را نیز بررسی کرده که بر ارزش این اثر نیز می افزاید.
ساختار نهاد و اندیشه دینی در ایران عصر صفوی
نویسنده درمورد جایگاه نهاد دینی در آن عصر میتواند افق تازه ای مقابل دیدگان خواننده بگشاید.
تحقیقاتی در تاریخ ایران عصر صفویه
این اثر حاوی 16 مقاله از راجر سیوری است که مولف در طول دوره ی تحقیق و مطالعات خود فراهم آورده و در کنفرانس ها و مجامع علمی ارائه داده. نویسندهی کتاب که ایران شناس و صفویه پژوه برجسته معاصر انگلیسی است.
تاریخ تحولات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ایران در دوران صفویه
این اثر را میتوان یکی از جامع ترین آثار در موضوع «صفویه پژوهی» دانست که از طرفی حتی الامکان به تمام جوانب موضوع پراخته باشد و از دیگر سو برای عموم مخاطبین که در رشته تاریخ تخصصی ندارند، قابل استفاده باشد.
تاریخ تحولات سیاسی ایران
کتاب حاضر شرح وقایع تاریخی ایران اسلامی شیعی و تحلیل آن وقایع بر محور "سنوات مهم تاریخی" است، که در بیست فصل گنجانده شده است. یکی از خصوصیات این کتاب پرداختن به مسائلی همچون هویت ملی، مبانی ایرانیان و مسیر دولت_ملت است.
«سالهای بنفش» برای چهارمین بار منتشر شد
«آن مرد با باران میآید» به چاپ هفتم رسید
«عاشق داعشی من» از راه رسید
کتابفروشیها باز هم «خواب باران» دیدند
«زی طلبگی» برای دومین بار به کتابفروشیها رسید
روایت دیدار با یکی از سرکردگان داعش
«پریشان موی و خاک آلود» دوباره آمد
چاپ دوم کتاب «تذکره المتقین» منتشر شد
ورود «موبی دیک» و «سندباد» به کتابستان